Pieniška žuvienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | menkės |
200 gramų | svogūnai |
200 gramų | paprika |
200 gramų | salierai |
2 valgomieji šaukštai | kiaulienos lašiniai (kubeliais) |
0.5 litro | pienas |
500 gramų | bulvių (kubeliais) |
šiek tiek | žalumynų |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulbienė
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Pupelių sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Kreminė bulvių sriubytė
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Mėlynių sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Jogurto sriuba
- Burokėlių-grybų sriuba
- Sriuba su brokoliais
- Meksikietiška sriuba
- Žirnių sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
Pieniška žuvienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
750 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Paprika,
200 gramų -
Salierai,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, kubeliais,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 litro -
Bulvės, kubeliais,
500 gramų - Žalumynai
-
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...