Pieniška žuvienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 750 gramų | menkės |
| 200 gramų | svogūnai |
| 200 gramų | paprika |
| 200 gramų | salierai |
| 2 valgomieji šaukštai | kiaulienos lašiniai (kubeliais) |
| 0.5 litro | pienas |
| 500 gramų | bulvių (kubeliais) |
| šiek tiek | žalumynų |
| 0.5 litro | sultinys (mėsos) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Greitoji sriubukė
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Baravykų sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Bulbienė
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Mamos žirnių sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Žuvienė iš konservų
Pieniška žuvienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
750 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Paprika,
200 gramų -
Salierai,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, kubeliais,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 litro -
Bulvės, kubeliais,
500 gramų - Žalumynai
-
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
