Meksikietiška sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | jautienos faršas |
1 skardinė | konservuotų pupelių |
1 skardinė | konservuotų pomidorų |
100 gramų | fermentinio sūrio |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos |
4 skiltelės | česnakas |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti faršą ir smulkintą česnaką.
2.
Supilti pomidorus ir pupeles, smulkintą čili pipirą, pagardinti druska ir troškinti pusvalandį.
3.
Išpilstyti į lėkštes ir užtarkuoti sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstienė su grybais
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Margaritos šaltibarščiai
- Pieniška sriuba su cukinija
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Vengriška žuvienė
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Lukštuko čili sriubkošė
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Šaltibarščiai
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Florentietiška špinatų sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
Meksikietiška sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Jautienos faršas,
1 kilogramas -
Konservuotos pupelės,
1 skardinė -
Konservuoti pomidorai,
1 skardinė -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti faršą ir smulkintą česnaką.
Supilti pomidorus ir pupeles, smulkintą čili pipirą, pagardinti druska ir troškinti pusvalandį.
Išpilstyti į lėkštes ir užtarkuoti sūrio.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Alex
2019-07-04 18:00
Kokia cia sriuba ? Matau kalna varso su pupelem
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...