
Lukštuko čili sriubkošė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | faršas |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydžio) |
410 gramų | pupelės (raudonos) |
1 skardinė | pomidorai (be odos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskoniai (bazilikas, rozmarinas ) |
400 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.
2.
Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.
Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.
Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Žirnienė su grybais
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
Lukštuko čili sriubkošė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Faršas,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Pupelės, raudonos,
410 gramų -
Pomidorai, be odos,
1 skardinė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, bazilikas, rozmarinas ,
1 žiupsnelis -
Vanduo,
400 mililitrų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.
Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.
Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Asta
2014-11-21 17:57
Bugete :)))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...