Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės.
Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį.
Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min.
Prieš baigiant virti pasūdyti.
Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.

Vengriški barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | mėsa |
600 gramų | rūgštynės (špinatai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės (kapotos) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Sūrio sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Trinta burokelių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Sriuba "Čili"
-
Pievagrybių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pupelių sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Svogūnų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
Vengriški barščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
400 gramų -
Rūgštynės, špinatai,
600 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės, kapotos
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės.
Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį.
Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min.
Prieš baigiant virti pasūdyti.
Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...