
4 skiltelės | česnakas (askaloniniai) |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
200 gramų | lęšiai (raudoni) |
300 gramų | vištų blauzdelės |
2 valgomieji šaukštai | karis |
4 vienetai | česnakas (askaloniniai) |
90 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | imbieras (šviežias) |
1 valgomasis šaukštas | kalendra |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys) |
1 vienetas | citrinos (žaiosios) |
Įkaitinkite aliejų ir suberkite kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pamaišant pakepinkite kelias minutes. Tada sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir sugrūstus prieskonius. Viską kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, kad neprisviltų - pamaišykite.
Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę ir troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.
Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis ir kalendromis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Mamos žirnių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Vengriška žuvienė
-
Sriuba "Čili"
-
Lauros šaltibarščiai
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, askaloniniai,
4 skiltelės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Lęšiai, raudoni,
200 gramų -
Vištų blauzdelės,
300 gramų -
Karis,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, askaloniniai,
4 vienetai -
Aliejus,
90 mililitrų - Imbieras, šviežias
-
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys,
1 vienetas -
Citrinos, žaiosios,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį vandenyje. Vištieną supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą mažais kubeliais. Susmulkintus prieskonius prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Arba sugrūskite su grūstuve.
Įkaitinkite aliejų ir suberkite kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pamaišant pakepinkite kelias minutes. Tada sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir sugrūstus prieskonius. Viską kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, kad neprisviltų - pamaišykite.
Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę ir troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.
Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis ir kalendromis.