
4 skiltelės | česnakas (askaloniniai) |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
200 gramų | lęšiai (raudoni) |
300 gramų | vištų blauzdelės |
2 valgomieji šaukštai | karis |
4 vienetai | česnakas (askaloniniai) |
90 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | imbieras (šviežias) |
1 valgomasis šaukštas | kalendra |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys) |
1 vienetas | citrinos (žaiosios) |
Įkaitinkite aliejų ir suberkite kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pamaišant pakepinkite kelias minutes. Tada sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir sugrūstus prieskonius. Viską kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, kad neprisviltų - pamaišykite.
Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę ir troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.
Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis ir kalendromis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Daržovių sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kaliaropių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Pupelių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Perlinių kruopų košė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Paprikų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, askaloniniai,
4 skiltelės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Lęšiai, raudoni,
200 gramų -
Vištų blauzdelės,
300 gramų -
Karis,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, askaloniniai,
4 vienetai -
Aliejus,
90 mililitrų - Imbieras, šviežias
-
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys,
1 vienetas -
Citrinos, žaiosios,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį vandenyje. Vištieną supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą mažais kubeliais. Susmulkintus prieskonius prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Arba sugrūskite su grūstuve.
Įkaitinkite aliejų ir suberkite kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pamaišant pakepinkite kelias minutes. Tada sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir sugrūstus prieskonius. Viską kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, kad neprisviltų - pamaišykite.
Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę ir troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.
Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis ir kalendromis.