
Florentietiška špinatų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | špinatai |
1 vienetas | svogūnai |
1 litras | sultinys (mėsos) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Mamos žirnių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Vengriška žuvienė
-
Sriuba "Čili"
-
Lauros šaltibarščiai
Florentietiška špinatų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
братано
2010-09-07 13:08
%-) %-) %-) :-@ :-@ братано
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...