
Florentietiška špinatų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | špinatai |
1 vienetas | svogūnai |
1 litras | sultinys (mėsos) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnų sriuba
-
Linos sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Čili sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Moliūgų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Paprikų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Svogūnų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
Florentietiška špinatų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
братано
2010-09-07 13:08
%-) %-) %-) :-@ :-@ братано
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...