Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!

Žuvienė iš konservų
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo | vanduo |
1 vienetas | konservai (žuvies) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
4 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė
-
Sūrio sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Pomidorinė sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Pupelių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Grybų sriuba
-
Bulbienė
-
Greitoji sriubukė
-
Sriuba "Čili"
-
Voveraičių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
Žuvienė iš konservų
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2.5 kilogramo -
Konservai, žuvies,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...