Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!

Žuvienė iš konservų
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo | vanduo |
1 vienetas | konservai (žuvies) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
4 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Pupelių sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Trinta bulvienė
-
Saldi agrastų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Raugintų burokėlių barščiai
Žuvienė iš konservų
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2.5 kilogramo -
Konservai, žuvies,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...