Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Žuvienė iš konservų
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo | vanduo |
1 vienetas | konservai (žuvies) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
4 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Ukrainietiški barščiai
- Grybų sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Koldūnų sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Baravykų sriuba su cukinija
- Moliūgų sriuba
- Jogurtinė sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Trinta brokolių sriuba
- Šaltibarščiai
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Sūrio sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Sriuba „Minestrone“
- Tiršta daržovių sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Trinta burokelių sriuba
Žuvienė iš konservų
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2.5 kilogramo -
Konservai, žuvies,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...