Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Žuvienė iš konservų
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2.5 kilogramo | vanduo |
| 1 vienetas | konservai (žuvies) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 4 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sultinys
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Kaimiška sriubikė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Koldūnų sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Svogūnų sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
Žuvienė iš konservų
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2.5 kilogramo -
Konservai, žuvies,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
