Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
Itališka svogūnų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | svogūnai |
3 vienetai | petražolės (stiebai) |
2 vienetai | morkos |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 litras | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
300 gramų | duona (balta) |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežių žirnių sriuba
- Baravykų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Paprikų sriuba
- Suomiška žuvienė
- Brokolių sriuba
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Kaimiška sriubikė
- Svogūnų trinta sriuba
- Vištienos sultinys
- Trinta brokolių sriuba
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Dilgėlių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Grybų sriuba su sūriu
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Itališka svogūnų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 kilogramas -
Petražolės, stiebai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Sultinys, mėsos,
1 litras - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Duona, balta,
300 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Vidmas
2010-09-07 13:21
%-( labai jau sudetingas patiekalas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...