Kreminė krevečių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | krevetės |
| 4 stiklinės | sultinys (vištienos) |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% (liesa) |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Užvirinti sultinį ir sudėti krevetes.
2.
Keptuvėje, ant mažos ugnies, ištirpinti sviestą ir maišant suberti miltus.
3.
Gautą padažą supilti į sriubą, supilti grietinėlę ir virti 15 minučių. Pagardinti druska ir prieskoniais. Patiekti šiltą.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Saldi agrastų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Čili sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Moliūgų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Šaltibarščiai
Kreminė krevečių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Krevetės,
300 gramų -
Sultinys, vištienos,
4 stiklinės -
Grietinėlė, 35%, liesa,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Baltieji pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinti sultinį ir sudėti krevetes.
Keptuvėje, ant mažos ugnies, ištirpinti sviestą ir maišant suberti miltus.
Gautą padažą supilti į sriubą, supilti grietinėlę ir virti 15 minučių. Pagardinti druska ir prieskoniais. Patiekti šiltą.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Justa
2024-08-26 20:00
O kam tiek ilgai virti? Jau tos krevetes sultiny isvirusios, ir dar 15min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
