
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės | pievagrybiai (pjaustyti griežinėliais) |
2 valgomieji šaukštai | anakardžių riešutų |
1 stiklinė | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | bazilikas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Žirnių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Baravykų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Grybų sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Sūrio sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Daržovių sriuba
-
Grybų sriuba
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais,
1.5 stiklinės -
Anakardžių riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite trumpai įkaitintame aliejuje. Sudėkite grybus į verdantį vandenį, pridėkite smulkintų riešutų, berkite truputį druskos ir bazilikų. Virkite ant mažos ugnies pora minučių. Uždengus dangtį, leiskite sriubai pastovėti keletą minučių. Sutrinkite smulkintuvu ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...