Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Juka
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | kiauliena (kraujas) |
1 sauja | kriaušės (džiovintos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | rauginti agurkai (rasalas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Kreminė bulvių sriubytė
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Aštri meksikietiška sriuba
- Jogurto sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Sriuba su makaronais
- Trinta burokelių sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Pupelių sriuba su sūriu
- Margaritos šaltibarščiai
- Raugintų burokėlių barščiai
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Špinatų sriuba
- Tiršta sūrio sriuba
Juka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kraujas,
0.5 litro -
Kriaušės, džiovintos,
1 sauja -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Rauginti agurkai, rasalas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapas
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...