Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Juka
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 litro | kiauliena (kraujas) |
| 1 sauja | kriaušės (džiovintos) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
| 3 valgomieji šaukštai | rauginti agurkai (rasalas) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų (lapas) |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Čili sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Linos sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Daržovių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Sriuba "Charčio"
-
Daržovių sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Meksikietiška sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Juka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kraujas,
0.5 litro -
Kriaušės, džiovintos,
1 sauja -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Rauginti agurkai, rasalas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapas
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
