Jogurto sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 lašo | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | lęšiai |
1 valgomasis šaukštas | ryžiai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 stiklinės | jogurtas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkinti lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lęšiai ir ryžiai atskirai išverdami sultinyje, po to sumaišomi, įberiama druskos ir pipirų. Grietinė, trynys ir jogurtas išsukama ir pamažu supilama į karštą su lęšiais ir ryžiais sumaišytą sultinį. Viskas gerai išmaišoma ir pakaitinama iki užvirimo, bet neužverdama, kad nesusitrauktų uždaras. Prieš paduodant valgyti, į sriubą įberiama smulkiai supjaustytų mėtų lapelių ir įdedama sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Meksikietiška čili sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Kopūstienė su grybais
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Rūgštynių kremas
- Kreminė krevečių sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Dilgėlių sriubytė
- Tiršta daržovių sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Sriuba "Čili"
- Lietuviška kopūstienė
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Suomiška žuvienė
- Perlinių kruopų košė
Jogurto sriuba
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
0.5 lašo -
Lęšiai,
1 valgomasis šaukštas -
Ryžiai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Jogurtas,
2 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Mėta, smulkinti lapeliai,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lęšiai ir ryžiai atskirai išverdami sultinyje, po to sumaišomi, įberiama druskos ir pipirų. Grietinė, trynys ir jogurtas išsukama ir pamažu supilama į karštą su lęšiais ir ryžiais sumaišytą sultinį. Viskas gerai išmaišoma ir pakaitinama iki užvirimo, bet neužverdama, kad nesusitrauktų uždaras. Prieš paduodant valgyti, į sriubą įberiama smulkiai supjaustytų mėtų lapelių ir įdedama sviesto.
Reklama:
Komentarai (10)
-
gabija
2015-01-09 18:27
neskani
-
gabija
2014-11-09 16:00
vos neapsivemeu
-
gabija
2014-11-09 15:58
labai neskani
-
vaida
2010-09-07 13:26
prajuokino %-) %-)
-
Laura
2010-03-25 18:14
:bloga: :bloga: :bloga: %-) :fuu:
-
(anonimas)
2010-01-18 20:17
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...