Dilgėlių sriubytė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | dilgėlės |
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | perlinės kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Dilgėles nuplauname, nuplikome karštu vandeniu bei supjaustome. Jas dėsime tik sriubai baigiant virti. Nuplautus, nuplikytus ir susmulkintus dilgėlių lapus galima dėti į kitas sriubas, salotas ir pan. Jei sriubą norite virti su mėsa, tada mėsos nuovirą reikėtų mažiausiai du kartus nupilti. Kad daržovių sriuba būtų skanesnė, galima įpilti arbatinį šaukštelį aliejaus. Arba prieš valgant įdėti grietinės. Morkas sutarkuojame burokine tarka, bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Į verdantį vandenį įdedame kubeli sultinio, sukratome bulves ir morkas ir verdame apie 5 min. tada sukratome perlines kruopas ir verdame dar 5 min. Galų gale sudedame dilgėles.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta kukurūzų sriuba
- Koldūnų sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Sriuba (Sopa criolla)
- Moliūgų sriuba
- Suomiška žuvienė
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Margaritos šaltibarščiai
- Itališka svogūnų sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Florentietiška špinatų sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Cukinijų sriuba su kariu
- Kaimiška sriubikė
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Bananų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
Dilgėlių sriubytė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Morkos
- Dilgėlės
- Bulvės
- Perlinės kruopos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dilgėles nuplauname, nuplikome karštu vandeniu bei supjaustome. Jas dėsime tik sriubai baigiant virti. Nuplautus, nuplikytus ir susmulkintus dilgėlių lapus galima dėti į kitas sriubas, salotas ir pan. Jei sriubą norite virti su mėsa, tada mėsos nuovirą reikėtų mažiausiai du kartus nupilti. Kad daržovių sriuba būtų skanesnė, galima įpilti arbatinį šaukštelį aliejaus. Arba prieš valgant įdėti grietinės. Morkas sutarkuojame burokine tarka, bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Į verdantį vandenį įdedame kubeli sultinio, sukratome bulves ir morkas ir verdame apie 5 min. tada sukratome perlines kruopas ir verdame dar 5 min. Galų gale sudedame dilgėles.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...