
Dilgėlių sriubytė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | dilgėlės |
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | perlinės kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Dilgėles nuplauname, nuplikome karštu vandeniu bei supjaustome. Jas dėsime tik sriubai baigiant virti. Nuplautus, nuplikytus ir susmulkintus dilgėlių lapus galima dėti į kitas sriubas, salotas ir pan. Jei sriubą norite virti su mėsa, tada mėsos nuovirą reikėtų mažiausiai du kartus nupilti. Kad daržovių sriuba būtų skanesnė, galima įpilti arbatinį šaukštelį aliejaus. Arba prieš valgant įdėti grietinės. Morkas sutarkuojame burokine tarka, bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Į verdantį vandenį įdedame kubeli sultinio, sukratome bulves ir morkas ir verdame apie 5 min. tada sukratome perlines kruopas ir verdame dar 5 min. Galų gale sudedame dilgėles.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Grybų sriuba su duona
-
Trinta brokolių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Vengriška žuvienė
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Vasariška sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Daržovių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
Dilgėlių sriubytė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Morkos
- Dilgėlės
- Bulvės
- Perlinės kruopos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dilgėles nuplauname, nuplikome karštu vandeniu bei supjaustome. Jas dėsime tik sriubai baigiant virti. Nuplautus, nuplikytus ir susmulkintus dilgėlių lapus galima dėti į kitas sriubas, salotas ir pan. Jei sriubą norite virti su mėsa, tada mėsos nuovirą reikėtų mažiausiai du kartus nupilti. Kad daržovių sriuba būtų skanesnė, galima įpilti arbatinį šaukštelį aliejaus. Arba prieš valgant įdėti grietinės. Morkas sutarkuojame burokine tarka, bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Į verdantį vandenį įdedame kubeli sultinio, sukratome bulves ir morkas ir verdame apie 5 min. tada sukratome perlines kruopas ir verdame dar 5 min. Galų gale sudedame dilgėles.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...