Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Olandiška pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
0.5 litro | vanduo |
50 gramų | sviestas |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malri) |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Svogūnų sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Sriuba "Sveikata"
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Brokolių sriuba
Olandiška pievagrybių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malri
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...