Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.

Olandiška pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
0.5 litro | vanduo |
50 gramų | sviestas |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malri) |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Trinta bulvienė
-
Bulbienė
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Žirnienė su grybais
-
Paprikų sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Sriuba su brokoliais
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Ukrainietiška selianka
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Lauko čili sriuba
Olandiška pievagrybių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malri
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...