Žirnių sriuba lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių (nedidelės) |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
1 stiklinė | žirniai (išbrinkytų) |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
4 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuskustas bulves supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į verdantį vandenį sudedame bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberiame išbrinkytus žirnius ir krapus. Verdame 10 - 15 min. Dešreles supjaustome riekelėmis, kiaušinius supjaustome į 4 dalis ir sudedame į puodą. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Prieš tiekiant įdedame po šaukštelį grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų sriuba
- Itališka manų kruopų sriuba
- Trinta bulvienė
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Grybų sriuba su sūriu
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Grybų sriuba su slyvomis
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Lauros šaltibarščiai
- Burokėlių sriuba
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Daržovių sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Trinta pievagrybių sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
Žirnių sriuba lenkiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, nedidelės,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Dešrelės, rūkytos,
4 vienetai -
Žirniai, išbrinkytų,
1 stiklinė -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai, kietai virti,
4 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į verdantį vandenį sudedame bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberiame išbrinkytus žirnius ir krapus. Verdame 10 - 15 min. Dešreles supjaustome riekelėmis, kiaušinius supjaustome į 4 dalis ir sudedame į puodą. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Prieš tiekiant įdedame po šaukštelį grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...