~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).

Sriuba "Čili"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautienos faršas |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
100 mililitrų | pomidorų padažas (aštrus) |
500 gramų | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pupelės (aštrios, raudonosios, konservuotos) |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvienė
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Žirnelių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Rūgštynių kremas
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Jogurtinė sriuba
-
Grybų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pieniška žuvienė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Mėlynių sriuba
Sriuba "Čili"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, aštrus,
100 mililitrų -
Pomidorai,
500 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pupelės, aštrios, raudonosios, konservuotos,
400 gramų -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai, jautienai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...