
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 litras | sultinys |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
4 vienetai | bulvių (nedidelės) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Baravykų sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Grybų sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Paprikų sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Grybų sriuba su duona
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sultinys,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
4 vienetai -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Svogūnai, laiškai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...