Voveraičių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | sultinys |
| 2 vienetai | bulvių |
| 200 gramų | voveraitės |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 0.5 vieneto | morkos |
| 1.5 litro | vanduo |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | salierai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Vasariška sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Moliūgų sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Voveraičių sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sultinys
-
Bulvės,
2 vienetai -
Voveraitės,
200 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
0.5 vieneto -
Vanduo,
1.5 litro - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Salierai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
gerda
2010-08-24 18:53
Labai skani sriuba
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
