Voveraičių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
200 gramų | voveraitės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 vieneto | morkos |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | salierai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baravykų sriuba
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Vištienos sriuba
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Suomiška žuvienė
- Svogūnų sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Margaritos šaltibarščiai
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Daržovių sriuba
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Rūgštynių kremas
- Šaltibarščiai
- Pomidorų sriuba su bazilikais
Voveraičių sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sultinys
-
Bulvės,
2 vienetai -
Voveraitės,
200 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
0.5 vieneto -
Vanduo,
1.5 litro - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Salierai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
gerda
2010-08-24 18:53
Labai skani sriuba
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...