Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.

Baravykų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės | kumpis (itališkas (Prosciutto)) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (Šviežia) |
1 kilogramas | baravykai |
5 skiltelės | česnakas |
1 pundelis | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | sviestas |
3 vienetai | bulvių |
50 gramų | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.
3.
Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir įdėti 5 minutėms į orkaitę paskrudinti.
4.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorinė sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Mamos žirnių sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Agurkų sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Svogūnų sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Sriuba su brokoliais
-
Žirnienė su grybais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Grybų sriuba
Baravykų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kumpis, itališkas (Prosciutto),
4 riekės -
Grietinėlė, 35%, Šviežia,
250 mililitrų -
Baravykai,
1 kilogramas -
Česnakas,
5 skiltelės -
Petražolės,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Miltai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.
Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir įdėti 5 minutėms į orkaitę paskrudinti.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...