50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | grybai (miško) |
2 vienetai | burokėliai (švieži) |
2 vienetai | sultinys (kubeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | bulvių |
1 vienetas | morkos |
Burokėlius ir morką sutarkuokite, pusė svogūno susmulkinkite, pasidėkite atskirame inde.
Užvirinkite puodą su 2.5L vandens, sudėkite pjaustytas bulves, sultinio kubelius. Kai bulvės pusiau išvirs, sudėkite keptus grybus. Pavirkite 10 min., po to sudėkite burokėlius, morkas, svogūną. Pagardinkite pipirais, įdėkite druskos jei trūksta ir dar pavirkite 15 min. Po to supilkite grietinėlę, pavirkite 2 min ir valgykite su juoda ar balta duona.
Labai skanu!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūnų sriuba
- Brokolių sriuba su pupomis
- Čili sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Moliūgų sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Greitoji sriubukė
- Raugintų burokėlių barščiai
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Itališka svogūnų sriuba
- Ukrainietiški barščiai
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Kopūstienė su grybais
- Suomiška žuvienė
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Pomidorų sriuba su bazilikais
Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, miško,
300 gramų -
Burokėliai, švieži,
2 vienetai -
Sultinys, kubeliai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Bulvės,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pakepinkite grybus su pusė svogūno, kol sultys išdžius (be aliejaus).
Burokėlius ir morką sutarkuokite, pusė svogūno susmulkinkite, pasidėkite atskirame inde.
Užvirinkite puodą su 2.5L vandens, sudėkite pjaustytas bulves, sultinio kubelius. Kai bulvės pusiau išvirs, sudėkite keptus grybus. Pavirkite 10 min., po to sudėkite burokėlius, morkas, svogūną. Pagardinkite pipirais, įdėkite druskos jei trūksta ir dar pavirkite 15 min. Po to supilkite grietinėlę, pavirkite 2 min ir valgykite su juoda ar balta duona.
Labai skanu!
Komentarai (10)
-
Justinas
2011-06-27 11:13
kur jau nebus skanu, kai skonio stipriklių (sultinys) privarot :D
-
Sandra
2010-09-16 15:03
labai skani isvire :super:
-
romas
2010-08-25 07:52
tikiu,kad bus faina sriuba,šiandien į mišką ir grybiene veru.
-
Silvija
2010-08-24 18:29
skanumelis :pabuciuotas:
-
romas
2010-01-07 14:26
Ryt ir aš darysiu barsčius su grybais.
-
EDITSMILE
2009-10-19 20:49
:parselis: Begu ir as daryti!
-
Darius
2009-08-29 19:33
geri barsciai :super: :super: