Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.

Sriuba su brokoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
500 gramų | brokoliai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | bulvių |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dilgėlių sriubytė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Trinta burokelių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Sriuba "Charčio"
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Bulbienė
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Baravykų sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Vengriški barščiai
-
Kaimiška sriubikė
-
Vištienos sriuba su koldūnais
Sriuba su brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Kvapieji pipirai
-
Brokoliai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
250 gramų -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...