Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.

Sriuba su brokoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
500 gramų | brokoliai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | bulvių |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Suomiška žuvienė
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Pieniška žuvienė
-
Bananų sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
Sriuba su brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Kvapieji pipirai
-
Brokoliai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
250 gramų -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo brokolių atskirti „roželes“, o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražoles ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti) 5 min.
Užpilti vandeniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu virti apie 15 min.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...