
Barščiai su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | sultinys (mėsos) |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | burokėliai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (arba sviestas) |
1 sauja | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
2.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
3.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
4.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Pupų sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Agurkinė sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Sidabražolės sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Hamburgiška ungurio sriuba
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
Barščiai su džiovintais grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sultinys, mėsos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus, arba sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...