
Barščiai su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | sultinys (mėsos) |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | burokėliai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (arba sviestas) |
1 sauja | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
2.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
3.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
4.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sultinys
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Soti sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Salierų sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Špinatų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Grybų sriuba
Barščiai su džiovintais grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sultinys, mėsos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus, arba sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...