
Barščiai su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | sultinys (mėsos) |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | burokėliai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (arba sviestas) |
1 sauja | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
2.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
3.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
4.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Rūgštynių sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Soti ir greita sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Žuvienė iš konservų
-
Hamburgiška ungurio sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Šamų sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Trinta špinatų sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Gardi dešros sriuba
-
Apelsinų sriuba
Barščiai su džiovintais grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sultinys, mėsos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus, arba sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...