Barščiai su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 litrai | sultinys (mėsos) |
| 2 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | burokėliai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus (arba sviestas) |
| 1 sauja | grybai (džiovinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
2.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
3.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
4.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Jogurto sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Rumuniška sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Soti sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Charčio sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Kopūstų sriuba
Barščiai su džiovintais grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sultinys, mėsos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus, arba sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
