
Barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | kopūstai |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | grietinė |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | kiaulienos lašiniai (supjaustyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Svogūnienė su aviena
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Pupų sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Daržovių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Charčio sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Vaistai nuo pachmelo
Barščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai,
1 vienetas -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai, supjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Actas
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...