Užkaičiame vandenį, nusilupame bulves, supjaustome kubeliais ir metame į vandenį. Morkas taip pat nusilupame ir supjaustome riekutėmis, metame į vandenį. Šparagines pupeles nuplauname (galima nupilti verdančiu vandeniu), šiek tiek pasmulkiname, dedame į vandenį. Porą ir salierą susismulkiname ir metame į vandenį. Dedame kubelį ir visus prieskonius. Virimo pabaigoje sudedame smulkintus žalumynus.
Paskaniname jogurtu.
Skanaus

Šparaginių pupelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | bulvių |
30 gramų | šparaginės pupelės (geltonos) |
4 vienetai | morkos |
1 sauja | petražolės |
1 vienetas | salierai (stiebai) |
1 vienetas | poras |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
1 sauja | krapai |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | jogurtas (natūralus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Sriuba "Charčio"
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Burokėlių sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Avižienė su grybais
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Vištienos sultinys
-
Krevečių sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Bananų sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Daržovių sriuba su kumpiu
Šparaginių pupelių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
2 vienetai -
Šparaginės pupelės, geltonos,
30 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Petražolės,
1 sauja -
Salierai, stiebai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Krapai,
1 sauja - Čiobreliai
- Jogurtas, natūralus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiame vandenį, nusilupame bulves, supjaustome kubeliais ir metame į vandenį. Morkas taip pat nusilupame ir supjaustome riekutėmis, metame į vandenį. Šparagines pupeles nuplauname (galima nupilti verdančiu vandeniu), šiek tiek pasmulkiname, dedame į vandenį. Porą ir salierą susismulkiname ir metame į vandenį. Dedame kubelį ir visus prieskonius. Virimo pabaigoje sudedame smulkintus žalumynus.
Paskaniname jogurtu.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...