Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.
Kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
600 gramų | bulvių |
200 gramų | morkos |
300 gramų | rauginti kopūstai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | jautiena (kumpis) |
3 litrai | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių-grybų sriuba
- Vištienos sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Koldūnų sriuba
- Sultinys su pievagrybiais
- Sriuba "Sveikata"
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Šparaginių pupelių sriuba
- Kiškio kopūstų sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Sriuba su brokoliais
- Svogūnų sriuba
- Kinietiška grybų sriuba
- Pupelių sriuba su sūriu
- Soti ir greita sriuba
Kopūstų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Lauro lapai, lapai
- Pipirai, juodieji
-
Bulvės,
600 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Rauginti kopūstai,
300 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Jautiena, kumpis,
500 gramų -
Vanduo,
3 litrai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...