Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.

Kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
600 gramų | bulvių |
200 gramų | morkos |
300 gramų | rauginti kopūstai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | jautiena (kumpis) |
3 litrai | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Dilgėlių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Vištiena su sultiniu
-
Paprikų ir vištienos sriuba
Kopūstų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Lauro lapai, lapai
- Pipirai, juodieji
-
Bulvės,
600 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Rauginti kopūstai,
300 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Jautiena, kumpis,
500 gramų -
Vanduo,
3 litrai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...