Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | voveraitės |
6 vienetai | bulvių |
2 litrai | vanduo |
70 gramų | lašinukai (sūdyti) |
2 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Žirnių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Čili sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Sriuba su jautiena
-
Burokėlių sriuba
-
Kiaulpienių sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Raugintų kopūstų sultinys
Voveraičių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Lašinukai , sūdyti,
70 gramų -
Svogūnai,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...