Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.

Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | voveraitės |
6 vienetai | bulvių |
2 litrai | vanduo |
70 gramų | lašinukai (sūdyti) |
2 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varnalėšos sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Burokėlių sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Ukrainietiški barščiai
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Rūgštynių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Lapienė su mėsa
-
Avižienė su grybais
-
Šamų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Įmantri vištienos sriuba
Voveraičių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Lašinukai , sūdyti,
70 gramų -
Svogūnai,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...