
Charčio sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | jautienos šonkauliai |
250 gramų | ryžiai |
125 gramai | adžikos |
2 vienetai | morkos |
2 galvos | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus ( kepimui) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
2.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
3.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
4.
Atskirai išvirti ryžius.
5.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
6.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sultinys
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Soti sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Salierų sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Špinatų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Grybų sriuba
Charčio sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos šonkauliai,
300 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Adžika,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
Atskirai išvirti ryžius.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...