Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS

Žuvienė, virta ant laužo
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | ešerio |
2 saujos | petražolės |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Vištiena su sultiniu
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Bananų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Krevečių sriuba
-
Juka
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Grybų sriuba
Žuvienė, virta ant laužo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys,
500 gramų -
Petražolės,
2 saujos -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...