Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS
Žuvienė, virta ant laužo
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | ešerio |
2 saujos | petražolės |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraičių sriuba
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Bananų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Vištienos sultinys
- Paprasta daržovių sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Bulgariška sriuba
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Špinatų sriuba su sūriu
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Lukštuko čili sriubkošė
- Dilgėlių sriuba
- Sriuba "Fazenda"
- Suomiška žuvienė
- Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
- Rūgštynių sriuba
- Daržovių sriuba su pupelėmis
- Raugintų kopūstų sriuba
Žuvienė, virta ant laužo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys,
500 gramų -
Petražolės,
2 saujos -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...