Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.
Olandiška salierų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | salierai |
80 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojų sriuba
- Sriubytė su ryžiais ir vištiena
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Dietinė šparagų sriuba
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Grybų sriuba su sūriu
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Ryžių sriuba vakarui
- Špinatų sriuba
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Raugintų burokėlių barščiai
- Sriuba "Korėja"
- Sūrio sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
- Florentietiška špinatų sriuba
- Trinta špinatų sriuba
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Tiršta daržovių sriuba
Olandiška salierų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
200 gramų -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
80 gramų - Druska
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...