Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.

Olandiška salierų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | salierai |
80 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Dešros sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Sriuba "Fazenda"
-
Trinta brokolių sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
Olandiška salierų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
200 gramų -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
80 gramų - Druska
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...