Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus

Rūgštynių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
20 gramų | petražolės |
15 gramų | krapai |
500 gramų | rūgštynės |
100 gramų | grietinė |
400 gramų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
5 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Svogūnienė su aviena
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Pupelių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Sriuba "Sveikata"
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Skani burokėlių sriuba
-
Vitaminų sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Špinatų sriuba
Rūgštynių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Petražolės,
20 gramų -
Krapai,
15 gramų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
AUŠRA
2013-05-20 13:22
MAN JIS VISIŠKAI APGAILĖTINASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
-
Alda
2013-05-06 09:23
Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...