Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus

Rūgštynių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
20 gramų | petražolės |
15 gramų | krapai |
500 gramų | rūgštynės |
100 gramų | grietinė |
400 gramų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
5 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Alaus sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Sriuba „Minestrone“
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Varnalėšos sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Pievagrybių sriuba
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Moliūgų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Salierų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Jautienos sriuba
-
Juka
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Rūgštynių sriuba
Rūgštynių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Petražolės,
20 gramų -
Krapai,
15 gramų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
AUŠRA
2013-05-20 13:22
MAN JIS VISIŠKAI APGAILĖTINASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
-
Alda
2013-05-06 09:23
Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...