Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.

Kiaulpienių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
500 mililitrų | sultinys |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Daržovių sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Špinatų sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Grybų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Dilgėlių sriuba
-
Juka
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Šamų sriuba
Kiaulpienių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų - Petražolės
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...