Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Kiaulpienių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
500 mililitrų | sultinys |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų sriuba
- Vengriški barščiai
- Barščiai su džiovintais grybais
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Kiškio kopūstų sriuba
- Mėsos ir kaulų sultinys
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Daržovių sriuba
- Maitiška bulvienė su širdimi
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Pieniška sriuba
- Šviežių miško grybų sriuba
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Raugintų burokėlių barščiai
- Moliūgų sriuba
- Jogurto sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Avižienė su grybais
Kiaulpienių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų - Petražolės
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...