Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Kiaulpienių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | bulvių |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Koldūnų sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Ukrainietiški barščiai
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Pievagrybių sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Voveraičių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Austrių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Svogūnų sriuba
Kiaulpienių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų - Petražolės
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų ir išvirti. Paskui įdėti smulkiai supjaustytų ir prieš tai pamirkytų kiaulpienių lapų, petražolių lapų ir pavirinti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
