Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | plūdena (žalios) |
500 mililitrų | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta pievagrybių sriuba
- Pieniška sriuba su makaronais
- Špinatų sriuba
- Čili sriuba
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Olandiška salierų sriuba
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Morkų su obuoliais sriuba
- Kamų sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Žirnių sriuba su vištiena
- Daržovių sriuba su šonine
- Vištienos sriuba
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Moliūgų sriuba
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Burokėlių sriuba su kukuliais
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...