Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.

Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | plūdena (žalios) |
500 mililitrų | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Dešros sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Sriuba "Fazenda"
-
Trinta brokolių sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...