Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.

Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | plūdena (žalios) |
500 mililitrų | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Suomiška žuvienė
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Dešros sriuba
-
Linos sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Bananų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Juka
-
Avižienė su grybais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...