Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | plūdena (žalios) |
500 mililitrų | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dilgėlių sriuba
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Čili sriuba
- Daržovių sriuba
- Bulvienė su grybais ir riešutais
- Sriuba "Čili"
- Sriuba su makaronais
- Vegetariška avinžirnių sriuba
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Pieniška sriuba su kruopomis
- Krevečių sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Sriuba su cukinija ir pomidorais
- Sidabražolės sriuba
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...