Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 saujos | špinatai ( lapai (be kotelių) ) |
3 saujos | rūgštynės (lapeliai) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiauliena ((šoninė)) |
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.
2.
Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių sriuba
- Pieniška sriuba su kruopomis
- Indiška sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Rūgštynių sriuba su špinatais
- Svogūnų sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Pikantiška daržovių sriuba
- Linos sriuba
- Daržovių sultinys sriuboms
- Daržovių sriuba
- Pupelių sriuba su sūriu
- Kreminė baravykų sriuba
- Sriuba "Čili"
- Trinta špinatų sriuba
- Sriuba su brokoliais
- Daržovių sriuba
- Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
- Sriuba su skumbre
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Špinatai, lapai (be kotelių) ,
5 saujos -
Rūgštynės, lapeliai,
3 saujos -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiauliena, (šoninė),
500 gramų - Bulvės
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.
Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...