Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 saujos | špinatai ( lapai (be kotelių) ) |
3 saujos | rūgštynės (lapeliai) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiauliena ((šoninė)) |
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.
2.
Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Vištienos sriuba su daržovėmis
- Svogūnų sriuba
- Žirnių sriuba su vištiena
- Žirnių sriuba
- Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
- Olandiška salierų sriuba
- Pieniška sriuba
- Burokėlių sriuba pradedantiems
- Žirnių sriuba
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
- Aštri pomidorų sriuba
- Burokėlių sriuba
- Kamų sriuba
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Trinta špinatų sriuba
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Baltarusiška grybų sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Špinatai, lapai (be kotelių) ,
5 saujos -
Rūgštynės, lapeliai,
3 saujos -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiauliena, (šoninė),
500 gramų - Bulvės
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.
Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...