1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | bazilikas |
6 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 litras | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
- Sūrio ir duonos sriuba
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Sriuba su brokoliais
- Sriuba "Sveikata"
- Florentietiška špinatų sriuba
- Pievagrybių sriuba
- Dilgėlių sriuba su vištiena
- Suomiška žuvienė
- Kiškio kopūstų sriuba
- Gurmaniška pomidorų sriuba
- Baltarusiška grybų sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Burokėlių sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
Aštri pomidorų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Bazilikas
-
Pomidorai,
6 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Sultinys, daržovių,
1 litras - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Obuolį supjaustykite ketvirčiais, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Pipirą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pomidorus, obuolius ir pipirą, troškinkite uždengę dangtį, kol produktai sukris. Po to viską pertrinkite per sietelį. Užvirinkite sultinį, sudėkite pomidorų tyrę, pagal skonį pagardinkite cukrumi, druska ar pipirais. Kiaušinį gerai išsukite su miltais ir maišydami supilkite į sriubą, tada palaukite, kol užvirs ir pabarstę smulkintais bazilikais patiekite.
Komentarai (12)
-
Ernestukas :)*
2010-03-31 12:06
As sia sriuba dariau kovos 8 proga tai mano merginaj lapaj patiko :super2: ajsku gamyndamas visada nauoju bent trputi fantazijos bet receptas lapaj geras :super: