
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | bazilikas |
6 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 litras | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Žirnių sriuba
-
Soti sriuba
-
Lečo daržovienė
-
Perlinių kruopų košė
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Rumuniška sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
Aštri pomidorų sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Bazilikas
-
Pomidorai,
6 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Sultinys, daržovių,
1 litras - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Obuolį supjaustykite ketvirčiais, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Pipirą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pomidorus, obuolius ir pipirą, troškinkite uždengę dangtį, kol produktai sukris. Po to viską pertrinkite per sietelį. Užvirinkite sultinį, sudėkite pomidorų tyrę, pagal skonį pagardinkite cukrumi, druska ar pipirais. Kiaušinį gerai išsukite su miltais ir maišydami supilkite į sriubą, tada palaukite, kol užvirs ir pabarstę smulkintais bazilikais patiekite.
Komentarai (12)
-
Ernestukas :)*
2010-03-31 12:06
As sia sriuba dariau kovos 8 proga tai mano merginaj lapaj patiko :super2: ajsku gamyndamas visada nauoju bent trputi fantazijos bet receptas lapaj geras :super: