Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Balinti baršteliai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
500 gramų | burokėliai (jaunų, su lapais) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | baravykai (ar kiti, džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos sriuba su makaronais
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Moliūgų sriuba
- Lašišos ir lešių sriuba
- Salierų sriuba
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Trinta špinatų sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Sūrio ir duonos sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Daržovių sriuba
- Bananų sriuba
- Rumuniška sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
- Raugintų kopūstų sultinys
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Dešros sriuba
- Daržovių sriuba su grybais
- Sriuba su perlinėm kruopom
Balinti baršteliai su grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai, jaunų, su lapais,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti, džiovinti,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Krapai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...