Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Balinti baršteliai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 500 gramų | burokėliai (jaunų, su lapais) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 2 vienetai | baravykai (ar kiti, džiovinti) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | krapai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Kopūstų sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Barščiai
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Imbierinė avokadų sriuba
Balinti baršteliai su grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai, jaunų, su lapais,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti, džiovinti,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Krapai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
