
Sušildanti daržovių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | sultinys |
300 gramų | kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | salierų šaknų |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | grietinė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
2.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
3.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Petražolių sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Vištienos sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Agurkinė
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Bananų sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Sušildanti daržovių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultinys,
1 litras -
Kopūstai,
300 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierų šaknys,
0.5 vieneto -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...