
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | pupelės |
200 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | makaronai |
1 vienetas | česnakas (skiltelės) |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
100 gramų | parmezano sūris |
1.7 litro | sultinys |
1 vienetas | bulvių (didelės) |
250 gramų | cukinija |
1 vienetas | svogūnai (violetiniai, vidutinio dydžio) |
2 vienetai | morkos (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas (kapotas) |
450 gramų | pomidorų sultys |
Bulves ir cukiniją supjaustome kubeliais. Nuvirtas šparagines pupeles taip pat smulkiai supjaustome.
Ant šiek tiek mažesnės nei vidutinės ugnies užkaičiame puodą. Įpilame vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir sudedame svogūnus, morkas ir salierus, pridedame rozmarinų, pipirų, druskos. Viską maišant pakepiname apie 5 minutes.
Įmaišome pomidorų sultis, nuolat maišant kaitiname apie 1 minutę.
Sudedame bulves, cukinijas bei pupeles (naudojau konservuotas pupeles).
Į puodą supilkite apie 1,7 l sultinio. Tinka vištienos, daržovių.
Į sriubą sudedame šparagines pupeles ir verdame apie 10 minučių.
Po to sudedame makaronus, tarkuoto česnako, baziliko, ir verdame apie 5-10 minučių.
Kai jau sriuba išvirs į puodą arba atskirai į kiekvieną lėkštę įberkite parmezano sūrio. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Baravykų sriuba
-
Alaus sriuba
Linos sriuba

- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Pupelės,
400 gramų -
Šparaginės pupelės,
200 gramų -
Makaronai,
100 gramų -
Česnakas, skiltelės,
1 vienetas - Bazilikas
- Druska
-
Parmezano sūris,
100 gramų -
Sultinys,
1 ir 7/10 litro -
Bulvės, didelės,
1 vienetas -
Cukinija,
250 gramų -
Svogūnai, violetiniai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Morkos, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Rozmarinas, kapotas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų sultys,
450 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus, morkas ir salierus smulkiai sukapojame.
Bulves ir cukiniją supjaustome kubeliais. Nuvirtas šparagines pupeles taip pat smulkiai supjaustome.
Ant šiek tiek mažesnės nei vidutinės ugnies užkaičiame puodą. Įpilame vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir sudedame svogūnus, morkas ir salierus, pridedame rozmarinų, pipirų, druskos. Viską maišant pakepiname apie 5 minutes.
Įmaišome pomidorų sultis, nuolat maišant kaitiname apie 1 minutę.
Sudedame bulves, cukinijas bei pupeles (naudojau konservuotas pupeles).
Į puodą supilkite apie 1,7 l sultinio. Tinka vištienos, daržovių.
Į sriubą sudedame šparagines pupeles ir verdame apie 10 minučių.
Po to sudedame makaronus, tarkuoto česnako, baziliko, ir verdame apie 5-10 minučių.
Kai jau sriuba išvirs į puodą arba atskirai į kiekvieną lėkštę įberkite parmezano sūrio. Skanaus!