Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | vanduo |
| 700 gramų | vištiena (ar jos dalys) |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Agurkų sriuba
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Trinta brokolių sriuba
-
Hamburgiška ungurio sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Aštri čili sriuba
-
Voveraičių sriuba
Vištienos sultinys
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Vištiena, ar jos dalys,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
