Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | vanduo |
700 gramų | vištiena (ar jos dalys) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvienė, virta ant laužo
- Suomiška žuvienė
- Soti sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Pieniška sriuba su cukinija
- Šviežių kopūstų sriuba
- Raugintų kopūstų sultinys
- Pieniška daržovių sriuba
- Vištienos sriuba
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Svogūnų sriuba
- Valstietiška duonos sriuba
- Gardi dešros sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Špinatų sriuba su sūriu
- Avižienė su grybais
- Kinietiška grybų sriuba
- Žirnienė su grybais
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Vištienos sultinys
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Vištiena, ar jos dalys,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...