
Kinietiška grybų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
500 gramų | pievagrybiai (pjaustyti) |
120 gramų | makaronai (virti) |
120 gramų | svogūnai (pjaustytas) |
60 gramų | kiauliena (virta, smulkinta) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
20 gramų | imbieras (šaknis) |
20 gramų | česnakas |
1 vienetas | citrinos (išspaustos sultys) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Stipriame vištienos sultinyje pavirti 30 min. smulkintą imbierą su česnaku. Sultinį prakošti. Karštą sultinį sumaišyti su smulikintais grybais, virtais makaronais, svogūnu, kiauliena, citrinos sultimis, sojos padažu ir aliejumi. Supilstyti į lėkštes ir papuošti petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba "Charčio"
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Barščiai
-
Vištienos sultinys
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Mamos žirnių sriuba
-
Agurkinė
-
Vištienos sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Sriuba su jautiena
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
Kinietiška grybų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
1.5 litro -
Pievagrybiai, pjaustyti,
500 gramų -
Makaronai, virti,
120 gramų -
Svogūnai, pjaustytas,
120 gramų -
Kiauliena, virta, smulkinta,
60 gramų -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, šaknis,
20 gramų -
Česnakas,
20 gramų -
Citrinos, išspaustos sultys,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stipriame vištienos sultinyje pavirti 30 min. smulkintą imbierą su česnaku. Sultinį prakošti. Karštą sultinį sumaišyti su smulikintais grybais, virtais makaronais, svogūnu, kiauliena, citrinos sultimis, sojos padažu ir aliejumi. Supilstyti į lėkštes ir papuošti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
zuikis
2010-09-07 13:34
einu bandysiu asigamint... :soku: gal skaniai isejs :-D
-
saras
2010-03-04 23:21
viskas puiku,tik nelabai suprantu,kai isviri sulti, viska sumaisai ir kas toliau?sudedi y lekste ir valgai :-D gal galit issamiau,dekui :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...