Kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 vienetai | batonas (skrudintas riekutėmis) |
| šiek tiek | žalumynų |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (kepimui) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 200 gramų | baravykai |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 3 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Jogurto sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Rumuniška sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Soti sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Charčio sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Kopūstų sriuba
Kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Batonas, skrudintas riekutėmis,
4 vienetai - Žalumynai
-
Sviestas, kepimui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Baravykai,
200 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
3 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
