
Kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | batonas (skrudintas riekutėmis) |
šiek tiek | žalumynų |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (kepimui) |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | baravykai |
500 mililitrų | sultinys |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Olandiška salierų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Skani burokėlių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Kamų sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Jautienos sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Pupų sriuba
-
Pieniška sriuba
Kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Batonas, skrudintas riekutėmis,
4 vienetai - Žalumynai
-
Sviestas, kepimui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Baravykai,
200 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
3 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...