Ryžių sriuba vakarui
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | vištiena (šlaunelės) |
| 4 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 3 saujos | ryžiai |
| 1 vienetas | lauro lapų |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1.5 litro | vanduo (apytikriai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vandenyje verdame vištienos šlauneles (įdėjus lauro lapelių ir druskos pagal skonį) apie pusvalandį.
2.
Dedame supjaustytas bulves, tarkuotas morkas ir ryžius, dar verdam pusvalandį.
3.
Kai sriuba išvirs, su bulvių grustuku keliskart sutrinkit daržoves, taip sriuba bus tirštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Burokėlių sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Kaimiška sriubikė
-
Pievagrybių sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Paprasta daržovių sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Šamienė
Ryžių sriuba vakarui
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, šlaunelės,
2 vienetai -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Ryžiai,
3 saujos -
Lauro lapai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanduo, apytikriai,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje verdame vištienos šlauneles (įdėjus lauro lapelių ir druskos pagal skonį) apie pusvalandį.
Dedame supjaustytas bulves, tarkuotas morkas ir ryžius, dar verdam pusvalandį.
Kai sriuba išvirs, su bulvių grustuku keliskart sutrinkit daržoves, taip sriuba bus tirštesnė.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Aneri
2018-01-27 01:41
Nesuprantu,kaip is 2 slauneliu gali uzvirti sriuba 12-kai porciju??? :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
