
Lečo daržovienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lečo |
1 stiklinė | pupelės |
3 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
1 saujelė | pipirnė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
2.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
3.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
4.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
5.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juka
-
Rumuniška sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Vištienos sultinys
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Indiška sriuba
-
Bulbienė
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
Lečo daržovienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lečo,
500 gramų -
Pupelės,
1 stiklinė -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pipirnė,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...