
Šaldytų grybų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | šaldytų grybų |
100 gramų | moliūgai |
100 gramų | ryžiai |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | saldi raudonoji paprika |
1 gabalas | imbieras |
1 sauja | žalumynų |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Aliejuje ar svieste apkepti smulkintus svogūnus, salierus, papriką, moliūgą.
2.
Viską suberti į apie 2 litrus vandens. Sudėti ryžius, bulves, prieskonius, druską, žalumynus, grybus.
3.
Virti apie 20 minučių. Galima pagardinti grietine, sūriu ar spirgiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Lapienė
-
Žirnienė su grybais
-
Salierų sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Agurkinė
Šaldytų grybų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti grybai,
150 gramų -
Moliūgai,
100 gramų -
Ryžiai,
100 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 gabalas -
Žalumynai,
1 sauja -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aliejuje ar svieste apkepti smulkintus svogūnus, salierus, papriką, moliūgą.
Viską suberti į apie 2 litrus vandens. Sudėti ryžius, bulves, prieskonius, druską, žalumynus, grybus.
Virti apie 20 minučių. Galima pagardinti grietine, sūriu ar spirgiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...