![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
šiek tiek | druska |
10 vienetų | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | obuoliai |
1 litras | sultinys (daržovių) |
1 stiklinė | jogurtas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 riekės | duona (ruginė) |
šiek tiek | prieskoniai (Tabasco) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Agurkų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Suomiška žuvienė
-
Sriuba "Čili"
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Hamburgiška ungurio sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Vištienos sultinys
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Kopūstų sriuba
-
Sriuba su brokoliais
Morkų su obuoliais sriuba
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Morkos,
10 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sultinys, daržovių,
1 litras -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Duona, ruginė,
4 riekės - Prieskoniai, Tabasco
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuluptus svogūną ir obuolį supjaustome nedideliais griežinėliais ir apie 4 minutes patroškiname giliame puode, svieste. Į tą patį puodą sukratome Sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas ir maišydami toliau troškiname apie 3 minutes. Į puodą pilame daržovių sultinį, uždengiame ir verdame ant silpnos ugnies, kol morkos suminkštėja (apie 10-15 min. ). Sriubai atvėsus, sutriname ją elektriniu bleideriu arba pertrinkite per sietelį ir padedame į šaldytuvą, kad atšaltų. Sriubai atšalus sudedame jogurtą (4 šaukštus paliekame), išmaišome, pagardiname druska ir pipirais bei Tabasco" padažu. Duoną supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje. Sriubą išpilstome į lėkštes, įdedame po šaukštą jogurto, ant viršaus užberkite duonos skrebučių. Skanaus!