
Kiaulienos troškinys-sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kiauliena |
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 vienetai | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Jeigu norisi daugiau skystimo, tai įpilame dar vandens. Kai išverda pilame pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Burokėlių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Pupų sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Skani burokėlių sriuba
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
Kiaulienos troškinys-sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
300 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės, smulkintos
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Jeigu norisi daugiau skystimo, tai įpilame dar vandens. Kai išverda pilame pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...