
Kiaulienos troškinys-sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kiauliena |
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 vienetai | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Jeigu norisi daugiau skystimo, tai įpilame dar vandens. Kai išverda pilame pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Svogūnų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Kopūstų sriuba
Kiaulienos troškinys-sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
300 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės, smulkintos
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Jeigu norisi daugiau skystimo, tai įpilame dar vandens. Kai išverda pilame pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...