Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.

Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | poras |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
600 gramų | kiauliena (ar jautiena) |
700 gramų | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Suomiška žuvienė
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Dešros sriuba
-
Linos sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Bananų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Juka
-
Avižienė su grybais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Salierai
- Poras
-
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena, ar jautiena,
600 gramų -
Kopūstai,
700 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-08-13 18:02
porai su salierais yra zalumnynai :)
-
Goda
2009-09-17 11:42
o prie ko čia vegetariškas, jei su Knysliuko sultiniu? :galvoju:
-
Ignsss
2009-06-27 13:58
Na receptas kaip matau surašytas visiškai ne nuosekliai pagal paruošima puse ingredientų nereikia kur porai su salierais?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...