Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.

Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | poras |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
600 gramų | kiauliena (ar jautiena) |
700 gramų | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su brokoliais
-
Trinta špinatų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Jogurto sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Grybų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Salierai
- Poras
-
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena, ar jautiena,
600 gramų -
Kopūstai,
700 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-08-13 18:02
porai su salierais yra zalumnynai :)
-
Goda
2009-09-17 11:42
o prie ko čia vegetariškas, jei su Knysliuko sultiniu? :galvoju:
-
Ignsss
2009-06-27 13:58
Na receptas kaip matau surašytas visiškai ne nuosekliai pagal paruošima puse ingredientų nereikia kur porai su salierais?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...