Išmirkytą triušieną išvirti su druska, juodaisiais pipirais ir lapeliais. Supjaustyti ir pakepinti svieste su svogūnais, preiskoniais Santa Maria "Miško mišiniu" ir druska, jei trūksta.
Cukiniją kartu su paprika, smulkintais žalumynais, poru, taip pat apkepti svieste. Supilti grietinę ir dar patroškinti.
Viską, taip pat ir virtus grybus, suversti į verdantį vandenį (3 l.). Sudėti stambia tarka tarkuotas bulves ir virti apie 15 min. Paragauti ir pridėti, jei reikia, dar tų pačių prieskonių, Sriubą jau lėkštėje galima pagardinti "Džiugu".
Nepamirškite važiuodami grybauti pasiimti ne tik daržovių bet ir druskos, tuomet jau miške bus galime gardžiuotis šia sriubyte:)
Linkiu būti akyliems ir vikriems!

Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | triušiena (šlaunelės) |
200 gramų | grybai |
300 gramų | cukinija |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika (geltona saldžioji) |
1 vienetas | poras |
1 sauja | petražolės (šviežios) |
1 sauja | bazilikas (švieži) |
50 gramų | grietinė |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | sūris ("Džiugas") |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai, malti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Sūrio sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Brokolių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Žuvienė kitaip
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Jogurto sriuba
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, šlaunelės,
2 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Cukinija,
300 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika, geltona saldžioji,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės, šviežios,
1 sauja -
Bazilikas, švieži,
1 sauja -
Grietinė,
50 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Sūris, "Džiugas"
- Prieskoniai
- Lauro lapai, lapeliai, malti
- Juodieji pipirai
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytą triušieną išvirti su druska, juodaisiais pipirais ir lapeliais. Supjaustyti ir pakepinti svieste su svogūnais, preiskoniais Santa Maria "Miško mišiniu" ir druska, jei trūksta.
Cukiniją kartu su paprika, smulkintais žalumynais, poru, taip pat apkepti svieste. Supilti grietinę ir dar patroškinti.
Viską, taip pat ir virtus grybus, suversti į verdantį vandenį (3 l.). Sudėti stambia tarka tarkuotas bulves ir virti apie 15 min. Paragauti ir pridėti, jei reikia, dar tų pačių prieskonių, Sriubą jau lėkštėje galima pagardinti "Džiugu".
Nepamirškite važiuodami grybauti pasiimti ne tik daržovių bet ir druskos, tuomet jau miške bus galime gardžiuotis šia sriubyte:)
Linkiu būti akyliems ir vikriems!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...