Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | vanduo |
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė su kaulu) |
3 vienetai | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | karis |
šiek tiek | batonas |
šiek tiek | sviestas (apkepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Dilgėlių sriubytė
-
Prancūziška žirnienė
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Bananų sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Burnočių sriuba
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Plūdenos sriuba
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Lauko čili sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Pomidorų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
Vištienos sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1.5 litro -
Vištiena, krūtinėlė su kaulu,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
- Karis
- Batonas
- Sviestas, apkepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Indrukas
2016-01-18 20:15
Man patiko, labai skani sriuba :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...