Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.

Vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | vanduo |
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė su kaulu) |
3 vienetai | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | karis |
šiek tiek | batonas |
šiek tiek | sviestas (apkepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Špinatų sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Grybų sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Agurkinė
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Špinatų sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Plūdenos sriuba
-
Dešros sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Prancūziška žirnienė
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
Vištienos sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1.5 litro -
Vištiena, krūtinėlė su kaulu,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
- Karis
- Batonas
- Sviestas, apkepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Indrukas
2016-01-18 20:15
Man patiko, labai skani sriuba :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...