![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Burnočių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
50 gramų | burnočio (lapai ir stiebai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ukrainietiška selianka
-
Jogurto sriuba
-
Lapienė su mėsa
-
Aštri čili sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Kiaulpienių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Salierų sriuba
-
Bananų sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Sriuba su kukuliais
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Bulgariška sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Agurklės sriuba
Burnočių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Burnotis, lapai ir stiebai,
50 gramų - Grietinė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...