Burnočių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
50 gramų | burnočio (lapai ir stiebai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
- Sūrio ir duonos sriuba
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Sriuba su brokoliais
- Sriuba "Sveikata"
- Florentietiška špinatų sriuba
- Pievagrybių sriuba
- Dilgėlių sriuba su vištiena
- Suomiška žuvienė
- Kiškio kopūstų sriuba
- Gurmaniška pomidorų sriuba
- Baltarusiška grybų sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Burokėlių sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
Burnočių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Burnotis, lapai ir stiebai,
50 gramų - Grietinė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...