Burokėlius sriubai naudokite jaunus, kol šakniavaisis dar mažas. Į verdantį jautienos sultinį sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su kotais, su aliejumi pakeptą tarkuotą morką (gali buūti ir nekepta), kubeliais supjaustytą svogūną, pjaustytas bulves (geriausia šviežias). Virkite, kol suminkštėja daržovės.
Baigdami virti sudėkite prieskonius. Prie sriubos galima patiekti virtų bulvių. Valgoma su grietine.

Lapienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
200 gramų | burokėliai (lapai su koteliais) |
1 vienetas | svogūnai |
2 litrai | sultinys (jautienos) |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | bulvių |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Pupų sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Burnočių sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Burokėlių sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Mėsos ir kaulų sultinys
Lapienė
Komentarai:
12
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Burokėliai, lapai su koteliais,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, jautienos,
2 litrai -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
100 gramų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius sriubai naudokite jaunus, kol šakniavaisis dar mažas. Į verdantį jautienos sultinį sudėkite supjaustytus burokėlių lapus su kotais, su aliejumi pakeptą tarkuotą morką (gali buūti ir nekepta), kubeliais supjaustytą svogūną, pjaustytas bulves (geriausia šviežias). Virkite, kol suminkštėja daržovės.
Baigdami virti sudėkite prieskonius. Prie sriubos galima patiekti virtų bulvių. Valgoma su grietine.
Reklama:
Komentarai (12)
-
vida
2012-07-16 13:36
:-p :super: begu i darza burokeliu :-)
-
smailiukė
2011-07-16 18:44
bandom! atrodo laaabai skaniai.
-
Gintariukste
2011-04-16 17:55
:bravo: mmM niaM niaM skanaus visiem lol :P
-
(anonimas)
2011-04-16 17:53
:super: 8-| :miegu:
-
Jorika
2010-08-24 18:21
:aiskinu: :super: %-) :bravo: :taip:
-
SIGITA
2010-07-30 11:47
:super: :super: LABAI YRA SKANU GALECIAU WALGIT IR WALGIT :super: :super:
-
Ciole
2010-01-12 18:26
:pabuciuotas:
-
Erika
2009-08-06 10:44
:super:
-
(anonimas)
2009-07-27 16:20
:parselis:
-
Lapas
2009-07-08 22:42
labai skanu :jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...